Cijene u web shopu mogu se razlikovati od cijena u trgovinama.
Pretražujte...
PRETRAŽI PROIZVODE
Kategorije

Dostava je besplatna za narudžbe iznad 50 €

Zamjena i povrat

Pet Network se obvezuje isporučiti proizvod koji je tehnički ispravan, ima ispravan rok trajanja, zapakiran je u originalnu ambalažu te odgovara vrsti i opisu proizvoda navedenom na www.pet-centar.hr

Slika koja ilustrira proizvod na Internet stranici ne mora odgovarati stvarnom izgledu proizvoda, posebno kod proizvoda kojima je u samom nazivu na Internet stranicama navedeno "razne boje", "razni okusi", "razne veličine", "razni oblici“ i sl., te kupac takve prozvode ne može reklamirati s te osnove. Zadržavamo pravo na pogreške opisa, fotografija, cijena i broja artikala zbog automatskog unosa artikala u sustav, kao i automatske potvrde o narudžbi. U slučaju pogreške mjerodavan je navod našeg operatera.

Naručeni proizvodi pakiraju se na način da tijekom uobičajene manipulacije ne budu oštećeni.

Prilikom dostave proizvoda, molimo Vas da provjerite isporučene proizvode te eventualna vidljiva oštećenja reklamirate dostavljaču. Ukoliko su na pošiljci vidljiva vanjska oštećenja ambalaže, kupac ima pravo odbiti preuzeti pošiljku.
 
U slučaju da u pošiljci nedostaje neki od naručenih proizvoda ili je isporučen pogrešan proizvod molimo Vas da nas o tome odmah obavijestite na e-mail adresu: webshop@pet-centar.hr. U najkraćem mogućem roku ćemo dostavit ćemo proizvode koji nedostaju ili ispravno naručene, o svom trošku.

Pet Network odgovara za materijalne nedostatke proizvoda sukladno primjenjivim propisima. U slučaju da se nakon primitka proizvoda pokaže da proizvod ima materijalni nedostatak koji se nije mogao otkriti uobičajenim pregledom prilikom dostave, molimo Vas da nas o tome obavijestite najkasnije u roku od 2 (dva) mjeseca  od dana kad je nedostatak otkriven.

Ako se utvrdi postojanje materijalnog nedostatka imate pravo na:
- uklanjanje nedostatka,
- predaja drugog proizvoda bez nedostatka
- sniženje cijene.
- raskid ugovora nakon proteka primjerenog roka ua ispunjenje ugovora.
U tom slučaju molimo Vas da podnesete pisani prigovor na e-mail adresu: reklamacija@pet-centar.hr.

Ukoliko kupac želi zamijeniti ispravan i nekorišten proizvod koji mu ne odgovara (npr. zbog veličine i sl.), takav proizvod može vratiti prodavatelju u roku od 14 dana nakon primitka proizvoda u posjed. Ukoliko želite vratiti ili zamijeniti ispravan proizvod, molimo Vas da nas o tome obavijestite na e-mail adresu: webshop@pet-centar.hr kako bismo dogovorili povrat i zamjenu takvog proizvoda ili povrat novca. Po preuzimanju ispravnog proizvoda u originalnoj ambalaži, Pet Network će prvom mogućom dostavom poslati zamjenski artikl po izboru kupca.

Troškove jednog povrata i slanja zamjenskih proizvoda snosi Pet Network, a neposredne troškove eventualnih naknadnih povrata snosi kupac. Za eventualnu razliku u cijeni zamjenskog artikla kupac će biti terećen ili odobren, ovisno o konkretnoj situaciji.

Postupak u slučaju jednostranog raskida ugovora

Sukladno čl. 79. Zakona o zaštiti potrošača (NN 19/2022), imate pravo raskinuti ugovor sklopljen na daljinu bez naknade i bez navođenja razloga u roku od 14 dana nakon primitka proizvoda.

Ukoliko želite jednostrano raskinuti ugovor i vratiti jedan ili više proizvoda, molimo Vas da nam obavijest o raskidu pošaljete na e-mail adresu: webshop@pet-centar.hr ili popunite i pošaljete Izjavu o jednostranom raskidu Ugovora u elektronskoj formi (kliknite na link za preuzimanje obrasca) pri čemu ćemo Vam Potvrdu primitka obavijesti o jednostranom raskidu ugovora dostaviti, bez odgađanja, elektroničkom poštom. Naši operateri kontaktirat će Vas u najkraćem mogućem roku ukoliko ste odabrali opciju zamjene robe za druge artikle.

U slučaju slanja obavijesti o jednostranom raskidu, proizvod ćemo preuzeti posredstvom dostavljača ovlaštenih tvrtki Intereuropa, Overseas Express ili DPD o našem trošku. Povrat novaca ćemo izvršiti bez odgađanja, a najkasnije u roku od 14 dana od dana kada smo zaprimili Vašu izjavu o jednostranom raskidu ugovora uz prethodno preuzimanje vraćenih proizvoda. Povrat novca bit će izvršen na isti način na koji ste Vi izvršili uplatu. U slučaju da pristajete na drugi način povrata plaćenog iznosa, ne snosite nikakve troškove u odnosu na povrat.

Molimo Vas da obratite pozornost na mogućnost odgovornosti za umanjenje vrijednosti robe koje je rezultat rukovanja robom, osim onog koje je bilo potrebno za utvrđivanje prirode, obilježja i funkcionalnosti robe. U slučaju utvrđivanja takvog umanjenja izvijestit ćemo Vas o navedenom bez odgađanja.

 

 

Lista želja

Vaša košarica je prazna.

Dodajte proizvode u košaricu

Nastavite kupnju