Cijene u web shopu mogu se razlikovati od cijena u trgovinama.
Pretražujte...
PRETRAŽI PROIZVODE
Kategorije

Dostava je besplatna za narudžbe iznad 50 €

Opći uvjeti

1.  Uvjeti korištenja internetske stranice PET NETWORK INTERNATIONAL d.o.o.

Web stranicu pet-centar.hr pokrenuo je i uređuje Pet Network International d.o.o., Heinzelova 60, Zagreb, OIB: 94595244736 (dalje u tekstu: "Pet Network International" ili "mi").

Prvim i svakim narednim korištenjem web stranice smatra se da ste se u cijelosti upoznali s ovim Uvjetima, da su vam jasni i da ih prihvaćate. Ako niste suglasni s njima, molimo da ne pristupate web stranici i ne koristite njezine sadržaje. Ako imate bilo kakvih pitanja ili nejasnoća vezanih za Uvjete korištenja, molimo da se obratite na e-mail adresu info@pet-centar.hr

Izgled i sadržaj web stranice te Uvjete korištenja možemo bilo kada i bez obrazloženja izmijeniti, stoga vas molimo da iste povremeno proučite kako biste se upoznali s mogućim promjenama. Smatra se da vaše naknadno korištenje web stranice predstavlja vaše prihvaćanje svih eventualnih izmjena ovih uvjeta. Pet Network International neće biti odgovoran ni za kakve moguće posljedice proizašle iz promjena web sadržaja.

Pregledavanje sadržaja na ovoj adresi moguće je samo u osobne svrhe. Zabranjeno je javno prikazivanje, preuzimanje (download), umnožavanje, prenošenje, objavljivanje, mijenjanje, reproduciranje, distribuiranje, sudjelovanje u prijenosu ili prodaji, izradi kopija, otpremanju te svakoj drugoj vrsti uporabe cjelovitog sadržaja ovih stranica ili jednog njihova dijela te odabir i usklađivanje njihova sadržaja, bez izričitog pismenog dopuštenja Pet Network Internationala. Ako je takvo dopuštenje izdano, nije dopušteno brisati ili mijenjati postojeće podatke koji se odnose na autorsko pravo i/ili na trgovački znak te prava trećih osoba.

Korisnicima se zabranjuje prenošenje i objavljivanje opscenih, uvredljivih, vulgarnih, prijetećih ili nepristojnih, ili na drugi način neprihvatljivih ili protuzakonitih sadržaja, kao i onih kojima se vrši povreda nekih od prava bilo koje strane te posebno sadržaja koji sadrže viruse ili drugi štetan materijal na ovoj web stranici. Korisnici preuzimaju odgovornost za svaku štetu koja je posljedica njihovih aktivnosti koje nisu u skladu s prethodno navedenim, kao i za drugu vrstu štete koja bi iz toga mogla proizići. Pet Network International pridržava pravo (ali ne i obvezu) da materijale i sadržaje koje korisnici objavljuju na njezinim stranicama, u cijelosti ili djelomično izbriše.

Korištenjem sadržaja ovih web stranica korisnik prihvaća rizike koji nastaju iz korištenja ovih web stranica te prihvaća koristiti sadržaj ovih web stranica isključivo za osobnu uporabu i na vlastitu odgovornost.

Pet Network International se u potpunosti odriče svake odgovornosti koja na bilo koji način može nastati iz, ili je na bilo koji način vezana za korištenje ovih web stranica, za bilo koje radnje korisnika uporabom ili zlouporabom sadržaja ovih web stranica, te za bilo kakvu štetu koja može nastati korisniku ili bilo kojoj trećoj strani u vezi s uporabom ili zlouporabom korištenja sadržaja ovih web stranica, osim odgovornosti koja se prema prisilnim propisima ne smije isključiti ili ograničiti.

Svi samoinicijativno poslani materijali, a osobito fotografije, videouratci, tekstovi i drugi slični materijali, odnosno drugi autorski radovi (u daljnjem tekstu: Materijali) mogu, jednom ili više puta, bez vremenskog ograničenja biti objavljeni, ali i ne moraju biti objavljeni na web stranici Pet Network Internationala. Dostavljanjem sadržaja i materijala na ovu adresu, automatski izdajete (ili jamčite da je vlasnik materijala izričito dopustio) Pet Network Internationalu neopoziva, stalna i ekskluzivna prava i licenciju za korištenje, adaptiranje i mijenjanje, uklapanje u druge radove, prijevode, objavljivanje, prijenos i distribuciju po čitavom svijetu spomenutog materijala u bilo kojem obliku i kroz sve do sada poznate i buduće medije u bilo koju svrhu i bez naknade. Uvjeti ove točke važe i nakon prestanka važnosti ovog ugovora. Pošiljatelji Materijala prihvaćaju da za poslane Materijale neće biti (a i može biti prema autonomnoj odluci Pet Network Internationala) isplaćen nikakav honorar. Sve osobe koje samoinicijativno pošalju Materijal Pet Network Internationalu jamče pod punom kaznenom i materijalnom odgovornošću da isti predstavlja isključivo njihovo vlasništvo te da na isti polažu autorska prava. Ukoliko Pet Network International zbog objave tih materijala pretrpi bilo kakvu štetu oni koji su dostavili taj materijal obvezuju se naknaditi Pet Network Internationalu cjelokupnu štetu koju bi na taj način on pretrpio.

Pet Network International se odriče svake odgovornosti vezane na Materijale dostavljene od strane trećih osoba.

Ukoliko Internet stranica pruža mogućnost uspostavljanja veze do drugih Internet stranica na koje nemamo nikakav utjecaj, nismo odgovorni za točnost i potpunost sadržaja drugih Internet stranica niti za negativne posljedice koje bi mogle proizaći iz uporabe drugih Internet stranica.

Pet Network International Internet stranice mogu se koristiti i svi sadržaji pregledavati za Vašu privatnu upotrebu bez ikakvih naknada za korištenje, a prema ovim Uvjetima korištenja.

Usluge koje Vam pruža Pet Network International putem Internet stranice ne uključuju troškove koje snosite koristeći računalnu opremu i usluge za pristup našim stranicama. Pet Network International nije odgovoran za troškove telefona, podatkovnog prometa ili bilo koje druge troškove do kojih može doći prilikom narudžbe ili pregledavanja/ pretraživanja web stranica.

Pet Network International zadržava pravo na izmjenu ovih Uvjeta. Sve promjene objaviti će na ovim web stranicama.

Intelektualno vlasništvo

Sadržaj ove web stranice zaštićen je autorskim pravom koje pripada Pet Network Internationalu ili je ustupljen Pet Network Internationalu  a u vlasništvu je trećih osoba. Pet Network International također posjeduje autorsko pravo uređivanja, izbora i usklađivanja sadržaja ove lokacije. Nadalje, ova lokacija sadrži zaštitne znakove, imena pojedinaca i druge sadržaje intelektualnog vlasništva u posjedu Pet Network Internationala. Ne smijete smatrati da je bilo koji sadržaj na ovoj lokaciji za upotrebu bez ograničenja. Nije dopušteno umnožavanje sadržaja ove web stranice.

Slike i video

Sve fotografije, slike, video, biografski podaci osoba i ostali materijali koji se pojavljuju na ovim web stranicama isključivo su vlasništvo Pet Network Internationala. Autorsko pravo na sve materijale koji se nalaze na web stranicama pripada Pet Network Internationalu. Sva prava su pridržana. Dopuštenje se daje subjektima radi korištenja tih materijala isključivo u promidžbene, uredničke i informativne svrhe objavljivanja u novinama, časopisima i elektronskim medijima. Drugačija upotreba materijala s Pet Network International internetskih stranica nije dopuštena. Također, nije dopuštena upotreba bilo kojeg materijala s ovih internetskih stranica u svezi s prodajom ili nuđenjem na prodaju proizvoda ili usluga bilo koje vrste. Definirano dopuštenje i način korištenja ovih internetskih stranica ne smije se prenositi, podugovarati ili dodjeljivati i svaki namjeravani i pokušani prijenos, podugovaranje ili dodjeljivanje smatrat će se ništavnim. Korištenjem materijala s internetskih stranica, medijski korisnici obvezuju se u potpunosti pridržavati ovdje utvrđenih ograničenja, uvjeta i zahtjeva.

Pet Network International uložit će razuman napor kako bi se na njegovim internetskim stranicama objavljivali točni i aktualni podaci, ali ne preuzima odgovornost za točnost i potpunost istih, kao što i ne daje pravo prigovora u tom smislu.

Pet Network International ne jamči da će ova web stranica uvijek biti dostupna i raspoloživa, te da neće sadržavati pogreške ili viruse. Svaki korisnik izričito prihvaća korištenje ove web stranice na svoju vlastitu odgovornost.

Pet Network International ne odgovara za štetu ili povredu (uključujući, ali ne isključivo, posebnu ili posljedičnu štetu) koja može biti rezultat korištenja ili nemogućnosti korištenja bilo kojeg dijela ove web stranice, ili sadržaja koji su na njoj objavili ili dodali drugi korisnici.

Medijski subjekti i ostali korisnici koji koriste ove web stranice, izrijekom prihvaćaju obeštetiti Pet Network International za bilo kakva i sva potraživanja, troškove, štete ili odgovornosti koje nastaju nesavjesnim korištenjem materijala s web stranica od strane istog korisnika, uključujući i bilo kakvu izravnu, neizravnu, slučajnu, posebnu ili posljedičnu štetu.

 

2. Uvjeti online kupnje

Ukratko

 • Sigurno online plaćanje kreditnim i debitnim karticama, e-bankarstvom, a prilikom dostave na kućnu adresu moguće je i plaćanje pouzećem.
 • Dostava u cijeloj Hrvatskoj, na Vašu adresu (predviđeni rok dostave je unutar 1-5 radnih dana, a na otocima prema rasporedu dostave na otoke)
 • Dostava u odabranu Pet centar trgovinu (izuzev trgovine Rijeka Martinkovac): u roku 1-3 radna dana.
 • Dostava je besplatna za narudžbe iznad 50 € i za narudžbe s odabranom opcijom dostave u Pet centar trgovinu. Cijena dostave je 3,50 € za narudžbe u iznosu od 10 € do 49,99 €, odnosno 4,99 € za narudžbe u iznosu do 9,99 €.

Opće informacije o trgovcu

Pet Network International d. o. o. za trgovinu i usluge, Heinzelova 60, Zagreb, MBS: 081387584, Trgovački sud u Zagrebu, OIB: 94595244736.

Naručivanje

Da biste koristili Pet centar Internet trgovinu možete i ne morate dovršiti proces registracije. Registracija kupcu omogućava čuvanje započetih narudžbi i naknadni pregled poslanih narudžbi.

Putem Internet trgovine omogućujemo Vam kupnju većine proizvoda. Iznimno, pojedini proizvodi se zbog veličine, lomljivosti ili slično ne mogu kupiti putem Interneta te je kod tih artikala navedena informacija da je kupnja moguća samo u Pet centar trgovinama. Kod proizvoda koji u nazivu sadrže dodatak „razne boje“, „razni oblici“, „razni likovi“, „razni okusi“, „razne veličine“ i slično nije moguće naručiti specifično obilježje (npr. točno određenu boju ili oblik proizvoda), te je slika koja ilustrira takav proizvod samo informativna.

Kupnju ponuđenih proizvoda moguće je ostvariti u količini koja je primjerena redovnoj obiteljskoj upotrebi odnosno potrebama krajnjeg kupca, u okvirima raspoloživih zaliha proizvoda.

Narudžbu možete izvršiti na sljedeći način:

- sve proizvode označene kao „isporučive“ možete dodati u košaricu klikom na ikonicu košarice te nakon što ste dodali sve željene proizvode, narudžbu možete dovršiti klikom na ikonu „Kupi“;
- odaberite jedan od načina dostave koje nudimo;
- na on-line obrascu unesite svoje osobne podatke i to: ime, prezime, e-mail adresu, broj mobitela, adresu za dostavu (ukoliko ste odabrali dostavu na Vašu adresu);
- odaberite način plaćanja;
- da biste zaključili narudžbu, kliknite na gumb „Potvrda kupnje“.

Molimo Vas da prilikom narudžbe pročitate i prihvatite uvjete koji reguliaraju online kupnju i zaštitu osobnih podataka.

Tijekom narudžbe imate mogućnost samostalno ispraviti podatke /ili unositi ili uklanjati proizvode iz košarice, sve do zaključenja narudžbe.

Po završetku procesa kupovine, dobit ćete potvrdu narudžbe na e-mail adresu koju ste naveli u obrascu za kupnju. Potvrda narudžbe se šalje automatski putem e-maila te ne predstavlja obvezujuće prihvaćanje Vaše ponude. Ugovor je sklopljen kada Vam zasebnim e-mailom potvrdimo otpremu robe odnosno potvrdimo dostavu u Pet centar trgovinu ukoliko ste odabrali taj način dostave (e-mail o preuzimanju). U slučaju da iznimno nismo u mogućnosti isporučiti neki od naručenih proizvoda iz bilo kojeg razloga, naš operater kontaktirat će Vas telefonski ili e-mailom kako bi se dogovorila isporuka zamjenskog proizvoda ili eventualno otkazivanje naručenog proizvoda.

Ako nije moguće prihvatiti narudžbu ili je narudžba otkazana, ugovor o kupoprodaji nije sklopljen u odnosu na proizvode za koje je poslana obavijest da se ne prihvaća narudžba te ćemo Vam bez odgode, a najkasnije u roku od 14 dana, izvršiti povrat uplate. Pet Network International može narudžbu odbaciti odnosno ne isporučiti robu ukoliko ustanovi da je došlo do zloupotrebe Pet centar Internet stranice ili utvrdi da su podaci na narudžbi nepotpuni odnosno netočni.

Sve cijene u Pet centar Internet trgovini su iskazane u Eurima (€) s uključenim PDV-om.

Za slučaj ikakvih problema i nejasnoća prilikom procesa narudžbe slobodno kontaktirajte našeg operatera na e-mail: webshop@pet-centar.hr ili na tel. 01/3013-209, ponedjeljak – petak 8.00 – 16.00 sati.


Načini plaćanja i uvjeti dostave

Uz odabranu uslugu dostave na kućna vrata naručeni proizvodi plaćaju se:

 • Putem interneta: kreditnim karticama Mastercard, Visa, PBZ Card Premium Visa i Diners Club kao i debitnim karticama Maestro, Visa i Mastercard, jednokratnom uplatom. Obročno plaćanje moguće je PBZ Card Premium Visa karticom, do 3 obroka za iznos kupnje iznad 39,82 .
 • E-bankarstvom, pri čemu će tako plaćene narudžbe biti isporučene kada uplata postane vidljiva na bankovnom izvodu tvrtke Pet Network International d. o. o.
 • Pouzećem: dostavljaču - djelatniku Intereurope, Overseas Expressa ili DPD-a.

Uz odabranu uslugu „Kupi i pokupi“ naručeni proizvodi plaćaju se:

 • Putem interneta: kreditnim karticama Mastercard, Visa, PBZ Card Premium Visa i Diners Club kao i debitnim karticama Maestro, Visa i Mastercard, jednokratnom uplatom. Obročno plaćanje moguće je PBZ Card Premium Visa karticom, do 3 obroka za iznos kupnje iznad 39,82 .

Prilikom online plaćanja kreditnim karticama Vašu ćemo karticu teretiti tek nakon što Vam potvrdimo narudžbu i pripremimo paket, kako Vas ne bismo teretili za robu koju eventualno nemamo za isporuku.

Pri plaćanju na našoj web trgovini koristite CorvusPay – napredni sustav za siguran prihvat platnih kartica putem interneta. CorvusPay sustav osigurava potpunu tajnost Vaših kartičnih i osobnih podataka već od trenutka kada ih upišete u CorvusPay platni formular. Platni podaci prosljeđuju se šifrirano od Vašeg web preglednika do banke koja je izdala Vašu karticu. Naša trgovina nikada ne dolazi u kontakt s cjelovitim podacima o Vašoj platnoj kartici.

CorvusPay zadovoljava sve zahtjeve vezane uz sigurnost on-line plaćanja propisane od strane vodećih kartičnih brandova, odnosno posluje sukladno normi – PCI DSS Level 1 – najviši sigurnosni standard industrije platnih kartica. Pri plaćanju karticama uvrštenim u 3-D Secure program Vaša banka uz valjanost same kartice dodatno potvrđuje i Vaš identitet pomoću tokena ili lozinke.

Sigurnosne kontrole i operativne procedure primijenjene na našu infrastrukturu osiguravaju trenutnu pouzdanost CorvusPay sustava. Uz to održavanjem stroge kontrole pristupa, redovitim praćenjem sigurnosti i dubinskim provjerama za sprječavanje ranjivosti mreže te planskim provođenjem odredbi o informacijskoj sigurnosti trajno održavaju i unaprjeđuju stupanj sigurnosti sustava zaštitom Vaših kartičnih podataka.

Dostava

Uz odabranu uslugu dostave na kućna vrata 

Naručenu robu na području cijele Hrvatske dostavljaju naši partneri Intereuropa, Overseas Express i DPD, izravno u Vaš dom, odnosno na adresu koju navedete u narudžbi. Za Vašu narudžbu predviđena je dostava unutar 1-5 radnih dana, od ponedjeljka do petka. Dostava na otoke vrši se prema rasporedu dostave na otoke.

Ako prilikom dostave niste na adresi, dostavljač će Vam ostaviti "obavijest o prispijeću pošiljke" na kojoj će biti naveden telefonski broj za dogovor oko termina ponovljene dostave unutar 8 dana. Nakon tog roka pošiljka će nam se vratiti.

Ako ne primite naručenu robu ili obavijest o isporuci u očekivanom vremenu, molimo Vas da nas  tome neodložno obavijestite kako bismo poduzeli radnje provjere i pronalaska pošiljke ili kako bi Vam se poslala zamjenska pošiljka.

Osnovna cijena svake dostave iznosi  3,50 €. Za manji broj proizvoda, kod kojih je to posebno naznačeno prilikom kupovine, osnovna cijena uvećava se za dodatni trošak dostave. Za narudžbe iznad 50 € dostava je besplatna, osim za artikle za koje vrijedi naznačeni dodatni trošak dostave bez obzira na iznos narudžbe. Dostava je besplatna za narudžbe s odabranom opcijom dostave u Pet centar trgovinu.

Ako odbijete primiti robu koju ste naručili, iako je ista stigla u ispravnom stanju, Pet Network ima pravo od Vas tražiti naknadu svih troškova koji su vezani za isporuku.

Uz odabranu uslugu dostave u odabranu Pet centar trgovinu

Naručenu robu možete preuzeti po primitku e-mail obavijesti da je Vaša narudžba spremna za preuzimanje, u odabranoj Pet centar trgovini (izuzev trgovine Rijeka Martinkovac, u kojoj ova usluga nije dostupna), tijekom radnog vremena trgovine, u roku 7 dana. Prilikom preuzimanje narudžbe potrebno je predočiti spomenutu e-mail obavijest (u digitalnom obliku ili otisnutu na papiru) i osobni dokument radi potvrde identiteta preuzimatelja narudžbe.

 

Zamjena i povrat

Pet Network se obvezuje isporučiti proizvod koji je tehnički ispravan, ima ispravan rok trajanja, zapakiran je u originalnu ambalažu te odgovara vrsti i opisu proizvoda navedenom na www.pet-centar.hr

Slika koja ilustrira proizvod na Internet stranici ne mora odgovarati stvarnom izgledu proizvoda, posebno kod proizvoda kojima je u samom nazivu na Internet stranicama navedeno "razne boje", "razni okusi", "razne veličine", "razni oblici“ i sl., te kupac takve prozvode ne može reklamirati s te osnove. Zadržavamo pravo na pogreške opisa, fotografija, cijena i broja artikala zbog automatskog unosa artikala u sustav, kao i automatske potvrde o narudžbi. U slučaju pogreške mjerodavan je navod našeg operatera.

Naručeni proizvodi pakiraju se na način da tijekom uobičajene manipulacije ne budu oštećeni.

Prilikom dostave proizvoda, molimo Vas da provjerite isporučene proizvode te eventualna vidljiva oštećenja reklamirate dostavljaču, u suprotnom nećemo biti u mogućnosti usvojiti Vašu reklamaciju na ista. Ukoliko su na pošiljci vidljiva vanjska oštećenja ambalaže, kupac ima pravo odbiti preuzeti pošiljku.U slučaju da u pošiljci nedostaje neki od naručenih proizvoda ili je isporučen pogrešan proizvod molimo Vas da nas o tome odmah obavijestite na e-mail adresu: webshop@pet-centar.hr. U najkraćem mogućem roku ćemo dostavit ćemo proizvode koji nedostaju ili ispravno naručene, o svom trošku.

Pet Network odgovara za materijalne nedostatke proizvoda sukladno primjenjivim propisima. U slučaju da se nakon primitka proizvoda pokaže da proizvod ima materijalni nedostatak koji se nije mogao otkriti uobičajenim pregledom prilikom dostave, molimo Vas da nas o tome obavijestite najkasnije u roku od 2 (dva) mjeseca  od dana kad je nedostatak otkriven.

Ako se utvrdi postojanje materijalnog nedostatka imate pravo na:

- uklanjanje nedostatka,
- predaja drugog proizvoda bez nedostatka
- sniženje cijene.
- raskid ugovora nakon proteka primjerenog roka ua ispunjenje ugovora.

U tom slučaju molimo Vas da podnesete pisani prigovor na e-mail adresu: reklamacija@pet-centar.hr.

Ukoliko kupac želi zamijeniti ispravan i nekorišten proizvod koji mu ne odgovara (npr. zbog veličine i sl.), takav proizvod može vratiti prodavatelju u roku od 14 dana nakon primitka proizvoda u posjed. Ukoliko želite vratiti ili zamijeniti ispravan proizvod, molimo Vas da nas o tome obavijestite na e-mail adresu: webshop@pet-centar.hr kako bismo dogovorili povrat i zamjenu takvog proizvoda ili povrat novca. Po preuzimanju ispravnog proizvoda u originalnoj ambalaži, Pet Network će prvom mogućom dostavom poslati zamjenski artikl po izboru kupca.

Troškove jednog povrata i slanja zamjenskih proizvoda snosi Pet Network, a neposredne troškove eventualnih naknadnih povrata snosi kupac. Za eventualnu razliku u cijeni zamjenskog artikla kupac će biti terećen ili odobren, ovisno o konkretnoj situaciji.

Postupak u slučaju jednostranog raskida ugovora

Sukladno čl. 79. Zakona o zaštiti potrošača (NN 19/2022), imate pravo raskinuti ugovor sklopljen na daljinu bez naknade i bez navođenja razloga u roku od 14 dana nakon primitka proizvoda.

Ukoliko želite jednostrano raskinuti ugovor i vratiti jedan ili više proizvoda, molimo Vas da nam obavijest o raskidu pošaljete na e-mail adresu: webshop@pet-centar.hr ili popunite i pošaljete Izjavu o jednostranom raskidu Ugovora u elektronskoj formi (kliknite na link za preuzimanje obrasca) pri čemu ćemo Vam Potvrdu primitka obavijesti o jednostranom raskidu ugovora dostaviti, bez odgađanja, elektroničkom poštom. Naši operateri kontaktirat će Vas u najkraćem mogućem roku ukoliko ste odabrali opciju zamjene robe za druge artikle.

U slučaju slanja obavijesti o jednostranom raskidu, proizvod ćemo preuzeti posredstvom dostavljača ovlaštenih tvrtki Intereuropa, Overseas Express ili DPD o našem trošku. Povrat novaca ćemo izvršiti bez odgađanja, a najkasnije u roku od 14 dana od dana kada smo zaprimili Vašu izjavu o jednostranom raskidu ugovora uz prethodno preuzimanje vraćenih proizvoda. Povrat novca bit će izvršen na isti način na koji ste Vi izvršili uplatu. U slučaju da pristajete na drugi način povrata plaćenog iznosa, ne snosite nikakve troškove u odnosu na povrat.

Molimo Vas da obratite pozornost na mogućnost odgovornosti za umanjenje vrijednosti robe koje je rezultat rukovanja robom, osim onog koje je bilo potrebno za utvrđivanje prirode, obilježja i funkcionalnosti robe. U slučaju utvrđivanja takvog umanjenja izvijestit ćemo Vas o navedenom bez odgađanja.

3. Pravila zaštite osobnih podataka

 • Želimo naglasiti da posjetom našim web stranicama svi Vaši osobni podaci ostaju povjerljivi, osim ako ih svojom voljom ne želite otkriti.
 • Prikupljamo samo one osobne podatke koje nam dobrovoljno dostavite i samo za svrhe navedene u ovim pravilima zaštite osobnih podataka. Ne zahtijevamo od Vas da nam pošaljete te podatke kako bismo vam omogućili pristup na naše stranice i ne tražimo da otkrijete više podataka no što je doista potrebno za sudjelovanje u nekoj aktivnosti na našim stranicama.
 • Prilikom prikupljanja osobnih podataka obvezujemo se poštovati odredbe pozitivnih propisa vezanih na zaštitu osobnih podataka.
 • Molimo Vas pročitajte sve informacije u nastavku i ako imate bilo kakvih pitanja ili nedoumica u vezi s našim pravilima zaštite osobnih podataka ili želite s nama podijeliti svoja iskustva na ovoj web stranici, javite nam na e- mail zastita.podataka@pet-centar.hr
 • Ako ste maloljetni, ne šaljite nam svoje osobne podatke!

 
Općenito

Kada koristite web stranicu www.pet-centar.hr („web stranica“)  koja također uključuje i on-line trgovinu, Pet Network International d.o.o. ("Pet Network International" ili „Voditelj obrade“) kao voditelj obrade podataka obrađuje Vaše osobne podatke u skladu s relevantnim propisima o zaštiti osobnih podataka.

Ova Pravila zaštite osobnih podataka ("Pravila") opisuju koje se vrste podataka obrađuju i u koje svrhe te Vaša prava vezana uz takvu obradu. Molimo Vas pažljivo pročitajte ova Pravila prije nastavka korištenja web stranice. Ako se ne slažete s njihovim odredbama, molimo Vas da ne koristite web stranicu.


Osobni podaci koje obrađujemo

"Osobni podaci" označavaju sve podatke koji se odnose na pojedinca čiji je identitet utvrđen ili se može utvrditi („ispitanik”).

Osobne podatke prikupljamo sukladno važećim propisima i to kako bismo vam npr. mogli poslati izmjene i novosti elektronskom poštom, uključiti vas u sudjelovanje u nagradnim igrama te obavijestiti pobjednika, odaslati publikacije, brošure i drugi promidžbeni materijal ili odgovoriti na vaša pitanja, primjedbe i komentare.

Vaše osobne podatke obrađujemo samo na temelju vaše privole, zakona ili radi ostvarenja legitimnog interesa Voditelja obrade, kao na primjer kada obrađujemo vaše podatke za potrebe izravnog marketinga radi oglašavanja naših proizvoda ili usluga („komercijalna komunikacija“), putem elektroničke ili drugih oblika komunikacije. U određenim slučajevima će prikupljanje vaših osobnih podataka biti nužno radi izvršenja ugovora između vas i Pet Network Internationala, na primjer prilikom kupovine proizvoda u našoj web trgovini, kako bismo vam mogli dostaviti proizvod na zatraženu adresu dostave i sl.

Obrađujemo sljedeće kategorije osobnih podataka:

 1. Kontakt i identifikacijski podaci potrebni za otvaranje korisničkog računa na web stranici i/ili za članstvo u programima lojalnosti Pet centra, poput „Pet centar kluba“;
 2. Kontakt i identifikacijski podaci potrebni za naručivanje proizvoda u online trgovini odnosno njihovu isporuku/dostavu na zatraženu adresu;
 3. Podaci o kupnji putem online trgovine, npr. kupljeni proizvodi, iznos računa, odabrani način plaćanja, učestalost kupnje;
 4. Podaci iz korespondencije korisnika s Voditeljem obrade (uključujući njihov sadržaj);
 5. Podaci o interakciji korisnika s web stranicom koji se prikupljaju korištenjem kolačića uključujući IP adresu; zapisivanje datoteka; identifikator uređaja; podatke iz korištenih kolačića koji se prikupljaju upotrebom kolačića (eng. Cookies). Detalje o tehnologiji kolačića i njihovoj upotrebi na ovim web stranicama potražite u poglavlju „Kolačići“.

Putem ove web stranice možemo Vam ponuditi mogućnost komuniciranja i poveznica sa sadržajem društvenih mreža (npr. Facebook). Ako odlučite upotrebljavati svoj profil s društvenih mreža, imajte na umu da društvena mreža, ovisno o postavkama Vašeg profila na društvenoj mreži, može s nama podijeliti neke informacije o Vašem profilu.

Ne prikupljamo i ne koristimo osobne podatke maloljetnih osoba (u okviru razumnih granica ukoliko nam je moguće spoznati dob korisnika), osim uz izričitu suglasnost roditelja ili staratelja. Ukoliko ste maloljetni, molimo Vas da nam ne šaljete svoje osobne podatke (ime, prezime, adresa, telefonski broj, e-mail ili druge podatke koji bi Vas mogli pomoći identificirati), jer ćemo obradu takve komunikacije morati odbiti. Ukoliko bi usprkos tome uslijedila uspostava kontakta na zahtjev maloljetne osobe, u slučaju prenošenja osobnih podataka od strane maloljetne osobe, Pet Network International izričito odbija zaprimanje bilo kakvih zahtjeva materijalne ili nematerijalne prirode koji proizlaze iz obrade takve namjere kontakta.

Osobni podaci koje PNI obrađuje pohranjuju se u Hrvatskoj i/ili drugoj državi članici Europskog gospodarskog prostora („EGP“). U određenim slučajevima PNI prenosi osobne podatke pružateljima usluga ili drugim osobama koji navedene osobne podatke obrađuju u trećim zemljama. Na primjer, PNI prenosi određene osobne podatke (npr. broj telefona ili druge kontakt podatke) pružateljima usluga marketinških komunikacija koji te podatke obrađuju u trećim zemljama izvan EGP-a, kao što je Švicarska. U tom slučaju, prijenos podataka u treću zemlju dopušten je na temelju odluke o primjerenosti Europske komisije kojom se utvrđuje kako relevantna treća zemlja osigurava odgovarajuću razinu zaštite osobnih podataka, u skladu s člankom 45. Uredbe (EU) 2016/679 Europskog parlamenta i Vijeća od 27. travnja 2016. o zaštiti pojedinaca u pogledu obrade osobnih podataka i slobodnog kretanja takvih podataka te Stavljanje izvan snage Direktive 95/46/EZ (dalje: Opća uredba).

Odluke o primjerenosti Europske komisije dostupne su na sljedećoj poveznici: https://ec.europa.eu/info/law/law-topic/data-protection/international-dimension-data-protection/adequacy-decisions_hr. U svim drugim slučajevima prijenosa podataka u treće zemlje za koje Europska komisija nije donijela odluku o primjerenosti, PNI prenosi podatke samo na temelju odgovarajućih zaštitnih mjera u skladu s člankom 46. Opće uredbe, uključujući standardnih klauzula o zaštiti podataka koje donosi Europska komisija, odnosno u skladu s pravilima o odstupanju za posebne situacije u skladu s člankom 49. Opće uredbe. Kopiji standardnih klauzula o zaštiti podataka moguće je pristupiti putem sljedeće poveznice: L_2021199HR.01003101.xml (europa.eu).


Svrha obrade osobnih podataka
 

Pet Network International obrađuje osobne podatke za sljedeće svrhe:

 1. Otvaranje korisničkih profila na web stranici i/ili članskih profila u programima lojalnosti Pet centra;
 2. Obrada narudžbi putem online trgovine i isporuka/dostava naručenih proizvoda na adresu koju je korisnik naznačio;
 3. Pružanje različitih pogodnosti članovima programa lojalnosti Pet centra (npr. Pet centar Klub);
 4. Prijenos komercijalnih komunikacija putem elektroničke pošte, mobilne telefonije ili tradicionalnom poštom odnosno kurirskom dostavom (u limitima Vaše suglasnosti);
 5. Sudjelovanje u anketama, upitnicima i nagradnim natječajima organiziranim od strane Pet Network Internationala. Detalje o ovoj vrsti obrade potražite u odjeljku 7 ovih Pravila (ankete, upitnici i promocije);
 6. Pružanje odgovora na pitanja koja nam postavite ili na Vaše savjete, komentare, prigovore i sl.;
 7. Izrada različitih izvještaja / statistika o načinu korištenja web stranice i usluga koje nudi, uključujući o tome kako su izvršeni ugovori s Pet Network Internationalom;
 8. Rješavanje svih sporova ili pritužbi koji se odnose na ili proizlaze iz aktivnosti Pet Network Internationala.

Pet Network International obrađuje osobne podatke u gore navedene svrhe na jednoj od sljedećih pravnih osnova u skladu s odredbama Opće uredbe:

 • za izvršenje ugovora čiji je ispitanik stranka ili za poduzimanje koraka na zahtjev ispitanika prije sklapanja ugovora – čl. 6, para. 1.(b) Opće uredbe;
 • u svrhu legitimnih interesa voditelja obrade - čl. 6, para. 1(f) Opće uredbe;
 • privole ispitanika - čl. 6, para. 1(a) Opće uredbe


Komuniciranje podataka prema trećima

Ne prodajemo, ne prenosimo, ne otkrivamo podatke koje prikupljamo na našim web stranicama nikome izvan Pet Network Internationala bez Vaše privole, osim (1) u slučajevima propisanim zakonom i kada je to potrebno radi izvršavanja naših zakonskih obveza, (2) u slučajevima kada je to potrebno radi zaštite Vašeg života ili tjelesnog integriteta, a Vi niste u mogućnosti dati svoj pristanak za obradu Vaših osobnih podataka, (3) u slučajevima kada je to nužno radi ispunjenja zadataka koji se izvršavaju u javnom interesu, (4) u slučajevima kada ste Vi sami objavili te podatke te (5) u slučajevima kada je to potrebno radi zaštite naših legitimnih interesa. Vaše osobne podatke ćemo čuvati samo tijekom vremena koje je nužno radi ostvarenja ranije navedenih svrha obrade. Na primjer, podatke koje obrađujemo na temelju Vaše privole čuvat ćemo najkasnije do Vašeg povlačenja privole. Podatke čija obrada je nužna radi izvršavanja ugovora (npr. prilikom kupnje naših proizvoda) ili radi poduzimanja radnji na Vaš zahtjev prije sklapanja ugovora obrađujemo najdulje do isteka roka od 5 godina nakon ispunjenja ili prestanka ugovora, odnosno poduzimanja relevantne radnje. Osobne podatke koje smo dužni čuvati radi poštivanja naših pravnih obveza obrađivat ćemo do isteka rokova čuvanja podataka određenih mjerodavnim propisima.

Pet Network International može neke ili sve Vaše osobne podatke otkriti sljedećim primateljima, na način kako je dalje navedeno:

 1. Osobama ovlaštenim za obradu osobnih podataka u ime i za račun Pet Network Internationala, odnosno suradnicima ili dobavljačima neophodnim za pružanje i održavanje usluga koje se pružaju putem ovih web stranica (npr. pružatelji usluga izrade i održavanja web stranica, pružatelji usluge dostave naručenih proizvoda ili promotivnih materijala, dobavljači u pripremi marketinških kampanja i sl., suradnici ili pružatelji usluga koji najbolje mogu odgovoriti na Vaša pitanja i sl.).
 2. Pravnom sljedniku ili sljednicima, u slučaju statusnih promjena uslijed podjele, pripajanja, restrukturiranja ili drugog prijenosa kontrole u društvu.
 3. Drugim primateljima kojima je Pet Network International ovlašten ili obavezan otkriti osobne podatke pojedinaca na temelju važećih propisa.


Sigurnost plaćanja kreditnim karticama

Pri plaćanju na našoj web trgovini koristite CorvusPay – napredni sustav za siguran prihvat platnih kartica putem interneta. CorvusPay sustav osigurava potpunu tajnost Vaših kartičnih i osobnih podataka već od trenutka kada ih upišete u CorvusPay platni formular. Platni podaci prosljeđuju se šifrirano od Vašeg web preglednika do banke koja je izdala Vašu karticu. Naša trgovina nikada ne dolazi u kontakt s cjelovitim podacima o Vašoj platnoj kartici.

CorvusPay zadovoljava sve zahtjeve vezane uz sigurnost on-line plaćanja propisane od strane vodećih kartičnih brandova, odnosno posluje sukladno normi – PCI DSS Level 1 – najviši sigurnosni standard industrije platnih kartica. Pri plaćanju karticama uvrštenim u 3-D Secure program Vaša banka uz valjanost same kartice dodatno potvrđuje i Vaš identitet pomoću tokena ili lozinke.

Sigurnosne kontrole i operativne procedure primijenjene na našu infrastrukturu osiguravaju trenutnu pouzdanost CorvusPay sustava. Uz to održavanjem stroge kontrole pristupa, redovitim praćenjem sigurnosti i dubinskim provjerama za sprječavanje ranjivosti mreže te planskim provođenjem odredbi o informacijskoj sigurnosti trajno održavaju i unaprjeđuju stupanj sigurnosti sustava zaštitom Vaših kartičnih podataka. Brojevi kreditnih kartica ne pohranjuju se i nisu dostupni Pet Network Internationalu.

Pet Network International d.o.o. ne može se smatrati odgovornim za zlouporabe za koje se ne može utvrditi da su nastale kao posljedica tehničko-sigurnosnog propusta sustava web trgovine ili propusta djelatnika Pet Network Internationala d.o.o.


Poruke e-pošte

Kada nam pošaljete  elektronsku poštu (putem e-mail poruke s pitanjem, komentarom, prigovorom, savjetom ili sl., ili putem obrasca za kontakt na web stranici) s osobnim podacima po kojima Vas je moguće identificirati, upotrijebit ćemo te podatke u svrhu ispunjenja Vašeg zahtjeva.. U slučaju da sami ne možemo odgovoriti na vaš zahtjev, iznimno i samo ako je to stvarno potrebno, vašu e-poštu/poruku/zahtjev možemo proslijediti našem suradnicima ili poslovnim partnerimma koji mogu odgovoriti na vaš zahtjev. U tom slučaju vaši osobni podaci bit će uklonjeni, osim ako je za potrebe odgovora potrebno sve ili dio istih.

Svi djelatnici i poslovni partneri Pet Network Internationala odgovorni su za poštivanje Pravila zaštite osobnih podataka.

 

Ankete, upitnici i natječaji

Povremeno na našim stranicama provodimo ankete i upitnike. Tako prikupljeni podaci koriste se isključivo za potrebe Pet Network Internationala. Ako na našim stranicama ili s nama povezanim društvenim mrežama objavimo rezultate anketa, oni će biti isključivo zbirni i neće sadržavati nikakve osobne podatke.

Naše stranice često sadrže obavijesti o različitim nagradnim igrama koje organiziramo ili obavijesti o otvorenim radnim mjestima u Pet Network Internationalu („natječaji“). Za one natječaje kojima omogućujemo elektronski pristup, osim ako izrijekom nije drugačije navedeno u pravilima natječaja, Vaše osobne podatke koristit ćemo samo u svrhu realiziranja natječaja (npr. za stupanje u vezu s pobjednikom nagradne igre i ispunjenja naših zakonskih obveza vezanih uz organizaciju natječaja, ili radi postupka selekcije u natječaju za radno mjesto).. Također možemo objaviti određene osobne podatke (npr. ime, prezime i vrijednost nagrade) kako bismo ispunili zakonske obveze ili kako bismo osigurali transparentnost naših natjecanja.

Pet Network International d.o.o. ne može preuzeti odgovornost za eventualne štete nastale uporabom informacija s ovih stranica u svrhe koje izlaze izvan okvira njihove predviđene namjene.

 

Kolačići

Web stranica Pet Network Internationala koristi tzv. kolačiće (eng. „cookies“).

Kolačići su male tekstualne datoteke koje generira poslužitelj web stranica i koje se putem web preglednika pohranjuju na uređaju korisnika, a kako bi se korisniku mogla pružiti što kvalitetnija usluga i sadržaji. Pohranjuju određene informacije (npr. željene postavke jezika ili web stranice, status registracije na korisnički račun i sl.) koje Vaš preglednik može reproducirati kada se vratite na web stranicu (ovisno o trajanju kolačića).

Upotrebljavamo sljedeće kategorije kolačića:

Kolačići neophodni za funkcionalnost web stranice – određeni kolačići su neophodni kako bi korištenje ove web stranice i njene osnovne usluge i značajke bile moguće. Bez ovih kolačića, na primjer, nećete moći pristupiti određenim sigurnim područjima ili pratiti svoju košaricu za online kupnju. Ovi kolačići se ne mogu onemogućiti.

Opcionalni kolačići – informacije od ovih kolačića pomažu nam da shvatimo kako naši korisnici upotrebljavaju web stranicu, sa svrhom unaprijeđenja kvalitete sadržaja prema korisnicima i doživljaja pregledavanja. Opcionalni kolačići uključuju, između ostalih, kolačiće Google Analytics (koji prate posjećenost i analiziraju uspješnost web stranice, a koje su Pet Network Internationalu dostupne kao statistički podaci, bez osobnih podataka individualnih korisnika) te kolačiće društvenih mreža (npr. Facebook) koji omogućuju korisniku da određeni sadržaj podijeli putem vlastitog računa na društvenim mrežama.

Naziv

Vrsta

Poslužitelj

Opis, funkcija i svrha

keep_alive

Drugi

 

Bez opisa

_cmp_a

Drugi

 

Bez opisa

cookietest

Drugi

 

Bez opisa

_hjIncludedInSessionSample_3730747

Drugi

 

Bez opisa

_pandectes_gdpr

Drugi

 

Bez opisa

key

Drugi

 

Bez opisa

secure_customer_sig

Neophodni

Shopify

Shopify postavlja ovaj kolačić za upotrebu vezano s prijavom kupca.

_orig_referrer

Neophodni

Shopify

Shopify postavlja ovaj kolačić za upotrebu vezano s košaricom za kupnju.

localization

Funkcionalni

Flickr

Flickr postavlja ovaj kolačić za praćenje upotrebe galerija fotografija ugrađenih s Flickra.

_hjAbsoluteSessionInProgress

Funkcionalni

Hotjar

Hotjar postavlja ovaj kolačić za praćenje prvu sesije korisnika na stranici, koristeći Točno/Netočno oznaku putem kolačića.

test_cookie

Marketinški

Doubleclick.net

doubleclick.net postavlja ovaj kolačić kako bi se utvrdilo podržava li korisnikov internetski preglednik  kolačiće.

_shopify_y

Statistički

Shopify

Ovaj kolačić je povezan s analitičkim paketom Shopifyja.

_shopify_s

Statistički

Shopify

Ovaj kolačić je povezan s analitičkim paketom Shopifyja.

_landing_page

Statistički

Shopify

Shopify instalira ovaj kolačić kako bi pratio stranice kojima korisnici pristupaju.

_gcl_au

Statistički

Google Tag Manager

Google Tag Manager ovim kolačićem testira efikasnost oglašavanja web lokacija koje koriste njihove usluge.

_hjTLDTest

Statistički

Hotjar

Hotjar ovim kolačićem određuje najčešće korišteni put kolačića koji se koristi umjesto imena domaćina stranice.

hjSessionUser*

Statistički

Hotjar

Hotjar ovim kolačićem osigurava da se podaci s naknadnih posjeta istoj stranici pripisuju istom korisničkom ID-u.

_hjFirstSeen

Statistički

Hotjar

Hotjar postavlja ovaj kolačić kako bi identificirao prvu sesiju novog korisnika.

hjSession*

Statistički

Hotjar

Hotjar ovim kolačićem osigurava da se podaci sa naknadnih posjeta istoj stranici pripisuju istom korisničkom ID-u.

_shopify_sa_t

Statistički

Shopify

Shopify postavlja ovaj kolačić u svrhu marketinga i preporuka.

_shopify_sa_p

Statistički

Shopify

Shopify postavlja ovaj kolačić u svrhu marketinga i preporuka.

__kla_id

Statistički

Klaviyo

Klaviyo postavlja ovaj kolačić kako bi prikupio informacije o ponašanju posjetitelja Ove informacije koriste se za interne analize i optimizaciju web lokacije. Također se registrira je li posjetitelj pretplaćen na newsletter ili katalog.

_ga_*

Statistički

Google Analytics

Google Analytics postavlja ovaj kolačić kako bi skladištio i brojao posjete stranici.

_ga

Statistički

Google Analytics

Google Analytics postavlja ovaj kolačić kako bi izračunao podatke o posjetiteljima, sesijama i kampanjama. Kolačić čuva informacije anonimno i dodeljuje nasumično generirani broj kako bi prepoznao jedinstvene posjetitelje.

_fbp

Statistički

Facebook

Facebook postavlja ovaj kolačić kako bi prikazao reklame ili na Facebooku ili na digitalnoj platformi koja koristi Facebook oglašavanje nakon posjeta web lokaciji.


Kada prvi put pristupite web stranici, pojavit će se natpis koji upozorava na postojanje kolačića i zatražiti Vašu suglasnost za njihovo prihvaćanje. Korištenje kolačića možete prihvatiti davanjem svoje privole klikom na tipku „Prihvati“ u obavijesti o korištenju kolačića na web stranici. Osobni podaci se neće prikupljati prije nego što na navedeni način date privolu za obradu podataka.

U mjeri u kojoj se kolačići koriste temeljem Vaše privole, imate pravo u svakom trenutku povući ranije danu privolu za korištenje kolačića. 

Korisnik  web stranice putem postavki svojeg web preglednika uvijek može samostalno regulirati (ograničiti ili onemogućiti) primanje kolačića. Napominjemo da onemogućavanje kolačića može utjecati na funkcionalnost i Vašu interakciju s web stranicom, te isključujemo svaku odgovornost za bilo kakav gubitak funkcionalnosti i/ili kvalitete sadržaja web stranice u svim slučajevima odabira regulacije primanja kolačića od strane korisnika.

Dodatne informacije o konfiguriranju postavki preglednika za kolačiće možete pronaći na sljedećim stranicama:

 • o načinu privatnog pregledavanja i postavkama kolačića u Firefoxu
 • o načinu anonimnog načina i postavkama kolačića u pregledniku Google Chrome
 • o način rada "InPrivate" i postavke kolačića u pregledniku Internet Explorer
 • o načinu "Privatna navigacija" i postavkama kolačića u pregledniku Safari

Korištenjem ovih web stranica smatrat će se da su korisnici u svakom trenutku upoznati i suglasni s uvjetima korištenja, uključujući odredbe o obradi i zaštiti osobnih podataka i mogućnostima u vezi s kolačićima.

Napominjemo da se profiliranje opcionalnim kolačićima obavlja anonimizirano i automatizirano, te isključivo u svrhu prilagođenog ciljanja oglasa za koje procjenjujemo da su relevantni za prikazivanje ciljanoj publici, pri čemu se ne spremaju izravni osobni podaci, te u tom smislu nema posljedica po prava Korisnika.

Prava ispitanika

Davanje privole za obradu osobnih podataka nije obvezno, ali odbijanje davanja privole na obradu podataka kako je iznad navedeno, može korisniku onemogućiti korištenje svih ili nekih sadržaja koje nudi web stranica, ili onemogućiti dobivanje informacija o proizvodima/uslugama u ponudi Pet centra (Pet Network Internationala).

Slanjem osobnih podataka Pet Network Internationalu ispitanik se ne odriče prava zajamčenih pozitivnim propisima Republike Hrvatske kojima se štite osobni podaci, a osobito prava zatražiti ispravak ili brisanje vlastitih osobnih podataka iz zbirke ako su isti nepotpuni, netočni ili neažurni ili njihova obrada nije u skladu s odredbama pozitivnih propisa Republike Hrvatske.

Kao ispitanik imate niz prava, uključujući:

a) Pravo na pristup: korisnici čiji se podaci obrađuju imaju pravo o tome dobiti potvrdu kao i pristup osobnim podacima koji se na njih odnose i informacijama o svrsi obrade, kategorijama osobnih podataka, primateljima podataka, razdoblju za koje će podaci biti pohranjeni te drugim pravima.

b) Pravo na ispravak podataka: korisnici imaju pravo zatražiti izmjenu netočnih osobnih podataka ili nadopunu nepotpunih podataka. Registrirani korisnici u svakom trenutku imaju pristup svojim podacima i mogu ih urediti/izmjeniti izravno putem korisničkog računa.

c) Pravo na brisanje: u određenim okolnostima, korisnici imaju pravo na brisanje osobnih podatka koji se na njih odnose.Registrirani korisnici u svakom trenutku mogu sami obrisati svoj korisnički račun.

d) Pravo na povlačenje privole: Korisnici u svakom trenutku imaju pravo povući ranije danu privolu za obradu osobnih podataka. Ukoliko želite samo promijeniti postavke privole za komercijalnu komunikaciju, isto možete u svakom trenutku samostalno urediti unutar svojeg korisničkog profila.

e) Također, u određenim okolnostima, korisnici imajupravo na ulaganje prigovora na obradu, na ograničenje obrade te na prenosivost osobnih podataka.

Za sva pitanja zaštite osobnih podataka, kao i radi ostvarenja gore navedenih prava, molimo Vas obratite se na kontakt adresu navedenu u članku 10. ovih Pravila.

f) Pravo podnošenja prigovora nadzornom tijelu: ukoliko smatrate da su Vaša prava povrijeđena, imate pravo podnijeti prigovor Agenciji za zaštitu osobnih podataka (AZOP).

Ovisno o zahtjevu korisnika/ispitanika, Pet Network International se obvezuje:

 1. Potvrditi korisniku obrađuje li ili ne obrađuje osobne podatke koji se odnose na tog korisnika/ispitanika
 2. Ispraviti ili izbrisati, bez naknade i bez odgađanja, osobne podatke koji se odnose na korisnika/ispitanika
 3. Ograničiti ili prestati s obradom osobnih podataka korisnika/ispitanika


Kontakt

Za sva pitanja vezana uz zaštitu Vaših osobnih podataka, kao i radi ostvarenja ranije navedenih prava i zahtjeva, možete se obratiti službeniku za zaštitu podataka Pet Network International d.o.o. slanjem email poruke na: zastita.podataka@pet-centar.hr ili poštom na adresu našeg sjedišta: Pet Network International d.o.o. Heinzelova 60, 10.000 Zagreb. Pet Network International ne odgovara na anonimne zahtjeve.

 

 

Lista želja

Vaša košarica je prazna.

Dodajte proizvode u košaricu

Nastavite kupnju