Cijene u web shopu mogu se razlikovati od cijena u trgovinama.
Pretražujte...
PRETRAŽI PROIZVODE
Kategorije

Dostava je besplatna za narudžbe iznad 50 €

O nama

Pet centar je započeo s radom 1999. godine u dućanu u Heinzelovoj 62 u Zagrebu, s ambicijom postati mjestom najveće ponude asortimana za kućne ljubimce u Hrvatskoj. Prvi Pet centar dućan je imao gotovo 400m2 prodajne površine, što je u to vrijeme bilo i do deseterostruko veće od uobičajenog 'pet shopa'. Od tih početaka puno se toga promijenilo.

Danas Pet centar zapošljava oko 250 djelatnika i ima 19 trgovina, u Zagrebu, Rijeci, Puli, Splitu, Kaštel Sućurcu, Dubrovniku, Osijeku i Čakovcu. Višestruko je proširen asortiman, dućani su postali veći i prilagođeni najvišim standardima moderne maloprodaje, izradili smo vlastite robne marke hrane za pse i mačke koje pružaju najbolje omjere cijene i kvalitete na tržištu.

U okviru svih naših dućana rade i veterinarske ljekarne, u kojima uvijek možete dobiti stručan savjet nekog od naših doktora veterinarske medicine. Opskrba robom je automatizirana i strogo se kontrolira, kako biste uvijek pronašli proizvod po koji ste došli. Kontinuirano  unaprjeđujemo ponudu i našim kupcima osiguravamo najbolje cijene. Posebno smo posvećeni postizanju najviših standarda kvalitete usluge, kako bismo nadmašili očekivanja naših kupaca.

Tijekom više od 20 godina poslovanja Pet centar se profilirao kao vodeća specijalizirana maloprodaja za kućne ljubimce, s kvalitetom ponude i usluge na razini najboljih specijaliziranih maloprodaja u Europi. Također je postao dio međunarodne Pet Network grupacije, koja osim u Hrvatskoj djeluje i u Srbiji, Sloveniji, Rumunjskoj i Bugarskoj. Svi zaposlenici Pet Network Internationala, u pet zemalja i stotinama dućana, ljubitelji su i najčešće vlasnici životinja.

Naša misija je unijeti radost u živote kućnih ljubimaca i njihovih vlasnika, promovirati blagodati suživota ljudi i životinja, educirati široku javnost i konstantno promicati dobrobit životinja.

Zahvaljujemo našim kupcima na ukazanom povjerenju i nadamo se da ćemo ga i u budućnosti opravdati. Ako do sada niste imali prilike posjetiti neki od naših dućana, svakako Vas pozivamo da nas posjetite zajedno sa svojim ljubimcem. Radujemo se vašem posjetu!

Vaš Pet centar

To je velika ljubav.

Pet Network International d. o. o. za trgovinu i usluge
Heinzelova 60, Zagreb
MBS: 081387584, Trgovački sud u Zagrebu
OIB: 94595244736
IBAN: HR8923600001102943476, Zagrebačka banka
Temeljni kapital: 2.660,00 € uplaćen u cijelosti
Članovi uprave: Timo T. Tervo, Martina Babić, Neda Vuk Salaba

Kontakt:
info@pet-centar.hr
info@pet-network.com

Lista želja

Vaša košarica je prazna.

Dodajte proizvode u košaricu

Nastavite kupnju