Cijene u web shopu mogu se razlikovati od cijena u trgovinama.
Pretražujte...
PRETRAŽI PROIZVODE
Kategorije

Dostava je besplatna za narudžbe iznad 50 €

#VAUolimpijada2024

VAU Olimpijada

Lokacija: Pet centar Zagreb Vrbani (Našička 144)

Pridružite nam se

Još nestašniji, još aktivniji, još razigraniji!

Organizacijski odbor Pet centra je odlučio da će trgovina Pet centar Zagreb VRBANI biti domaćin prve VAU Olimpijade! Slogan igara je "Još nestašniji, još aktivniji, još razigraniji" i svi psi se mogu prijaviti i sudjelovati. Očekuju nas različite discipline i igre, sjajne nagrade i sjajan osjećaj za sve koji će sudjelovati! Dođite, sudjelovanje je besplatno, a zabava je zajamčena! VAU Olimpijada počinje u subotu, 8. 6. i održava se subotama 15. 6., 29. 6. i 6. 7. u vremenu od 11:00 do 14:00 sati. Prve tri termina su predviđena za natjecanje te po jedna grupa prijavljenih natjecatelja (pasa i njihovih vlasnika) igra 5 različitih igara. Svi rezultati se bilježe te pobjeđuju 3 natjecatelja koji su ostvarili najbolje rezultate u svim discipilnama. Po završetku svakog natjecanja, natjecatelji imaju mogućnost naučiti jedan ili dva trika "by Bark Academy". Svaki natjecatelj dobiva poklon paket, a prva tri mjesta osvajaju vrijedne nagrade i Dog trening by Bark Academy koji će se održati posljednjeg dana VAU Olimpijade, 6. 7. 2024.

Istražite 5 disciplina VAU Olimpijade

Lov na blago

Koristeći interaktivnu igračku pas traži blago u obliku poslastica skrivenih u kutijicama. Cilj je pronaći blago u što kraćem roku.

Pridružite nam se

Sprint iskušenja

Pas ima izazov izvršiti naredbu “Dođi” kako bi u što kraćem vremenu prešao zadani put, od starta do cilja. Na putu su prepreke u obliku zdjelica s hranom i poslasticama, kojima pas treba odoljeti kako bi što prije stigao na cilj.

Pridružite nam se

Utrka s vremenom i hranom

Natjecatelji imaju zadatak prenijeti što više granula suhe hrane, koristeći samo žlicu, vodeći psa na povodniku, krećući se od starta do cilja te natrag, u zadanom vremenu od 2 minute.

Pridružite nam se

Gastronomsko veslanje

Pas ima zadatak pojesti što više poslastica, postavljenih na plutajućim tanjurićima u bazenčiću s vodom, a pritom ne ući u vodu. Zadano vrijeme je 1 minuta.

Pridružite nam se

Agility

Poligon brzine sa zanimljivim preprekama koje pas treba proći. Ocjenjuje se vrijeme prolaska poligona, od starta do cilja, a pobjednik je natjecatelj s najkraćim ostvarenim vremenom.

Pridružite nam se
Dostupni datumi

Prijavite ljubimca

Odaberite termin:

Organizacija i pravila igara

Pet Network International organizira besplatne događaje u svojoj trgovini Pet centar Vrbani (Našička 144, Zagreb) za sve vlasnike pasa i njihove pse. Naziv događaja je VAU Olimpijada i održava se u obliku različitih zabavnih igara natjecateljskog karaktera za vlasnike i njihove pse. VAU Olimpijada počinje u subotu, 8. 6. 2024. i održava se subotama, u vremenu od 11:00 do 14:00 sati.

Termini:
8. 6. – natjecanje
15. 6. – natjecanje
29. 6. – natjecanje
6. 7. – Dog trening by Bark Academy (za natjecatelje koji su prethodno osvojili ovu nagradu)

Prve tri subote po jedna grupa, prethodno prijavljenih pasa i njihovih vlasnika, igra 5 različitih igara. Svi rezultati se bilježe te pobjeđuju 3 natjecatelja koji su ostvarili najbolje rezultate u svim discipilnama, sukladno zadanim kriterijima. Po završetku svakog natjecanja, natjecatelji imaju mogućnost naučiti jedan ili dva trika by Bark Academy. Svaki natjecatelj dobiva poklon paket, a prva tri mjesta svakoga dana natjecanja osvajaju vrijedne nagrade i Dog trening by Bark Academy koji će se održati posljednjeg dana VAU Olimpijade, u subotu, 6. 7. 2024.

Svi koji žele sudjelovati moraju se prethodno prijaviti putem konktakt forme na ovoj stranici. Prijavljeni pas mora biti redovno cijepljen u skladu sa Zakonom. Pojedini natjecatelj se za sudjelovanje može prijaviti samo jednom odnosno za samo jedan termin.

Lista želja

Vaša košarica je prazna.

Dodajte proizvode u košaricu

Nastavite kupnju