Cijene u web shopu mogu se razlikovati od cijena u trgovinama.
Pretražujte...
PRETRAŽI PROIZVODE
Kategorije

Dostava je besplatna za narudžbe iznad 50 €

Rastimo zajedno

Dolazak štenca ili mačića u novi dom je jedan od onih nezaboravnih trenutaka kada vas preplave sreća i ljubav.
Od prvoga dana pažljivo pratite svaki korak novog ljubimca, učite ga higijeni i novoj rutini, a o tome brinete i tijekom cijelog perioda njegovog odrastanja.
Uživajte u ovoj jedinstvenoj prilici i steknite što više pozitivnih iskustava. Pred vama je odličan vodič koji će vam pomoći u vašem budućem životu s novim članom obitelji.
Kako to već biva, na putu odrastanja vašeg mačića ili štenca susret ćete se i s brojim izazovima te će vam biti potrebna pomoć. Pet centar je uz vas, kako bi vam olakšao put odrastanja vašeg novog ljubimca, kako sa stručnim savjetima i prijedlozima, tako i s kuponima za popuste na kupnju najvažnijih potrepština poput hrane i opreme.

Uštedite još više u Pet centar trgovinama! U Pet centar mobilnoj aplikaciji čekaju vas digitalni kuponi sa sjajnim popustima na sve što vam je potrebno za vašeg novog ljubimca!

Preuzmite Pet centar mobilnu aplikaciju

Registrirajte se u aplikaciji i postanite član Pet centar kluba za najviše pogodnosti u Pet centar trgovinama.

Digitalni kuponi za popuste u Pet centar dućanima čekaju vas u mobilnoj aplikaciji

Kupone možete iskoristiti u Pet centar dućanima, skeniranjem kupona iz mobilne aplikacije na blagajni, za ostvarivanje popusta na ponuđene proizvode po vašem izboru:

  • Krevet, jastuk, prostirka ili dekica
  • Ogrlica, oprsnica, privjesak
  • Igračke za ljubimca
  • Zdjelice, fontana ili automatska hranilica
  • Sredstvo protiv buha i krpelja
  • Mačja grebalica
  • Mačji WC i pribor za čišćenje

I još više!

Igrajmo se zajedno

U našim trgovinama Zagreb Heinzelova i Vrbani organiziramo druženje za štence. Psići će se moći upoznati i družiti s prijateljima, a novi vlasnici će imati priliku saznati sve što ih zanima o pravilnom odgoju štenca. Na raspolaganju će im biti naši veterinari i iskusno prodajno osoblje kao i široka ponuda, sjajne cijene i kuponi s popustima.


Osim odlične zabave za štence, sigurnost nam je također vrlo važna, stoga je broj sudionika druženja ograničen. Prijavite se, a Pet centar će vam poslati e-mail s potvrdom za druženje. Sudjelovati je moguće samo uz potvrdu.

Pripremite se za dolazak vašeg novog šteneta

Pripremite se za dolazak vašeg novog mačića

Lista želja

Vaša košarica je prazna.

Dodajte proizvode u košaricu

Nastavite kupnju