Cijene u web shopu mogu se razlikovati od cijena u trgovinama.
Pretražujte...
PRETRAŽI PROIZVODE
Kategorije

Dostava je besplatna za narudžbe iznad 50 €

Paketi po mjeri ljubimca

Pet centar zna što treba vašem ljubimcu i vama. Posjetite PET CENTAR TRGOVINU, opremite svog ljubimca i uštedite čak 20% s karticom vjernosti Pet centar kluba!

Do 20% popusta u 4 laka koraka

Posjetite trgovinu

Dođite u omiljenu Pet centar trgovinu i pripremite karticu vjernosti Pet centar kluba.

Potražite savjet

Obratite se prodajnom osoblju u Pet centar trgovini za stručne savjete i preuzmite letak s check-listom za svoj paket.

Kreirajte svoj paket

Odaberite po 1 proizvod iz različitih kategorija ponude za vašeg ljubimca, uz zastupljen potrebni broj kategorija (od 3 do 7, ovisno o vrsti ljubimca).

Ostvarite 20% popusta

Na blagajni trgovine s karticom vjernosti ostvarite popust na sve proizvode iz vašeg paketa.

Ostvarite -20% u Pet centar trgovini!

Što sve treba vaš ljubimac? Kreirajte paket proizvoda po njegovoj mjeri i uštedite! Odaberite po 1 proizvod iz različitih kategorija ponude za vašeg ljubimca, u potrebnom broju (od 3 do 7 kategorija, ovisno o vrsti vašeg ljubimca) i ostvarite sjajnih -20% sa svojom karticom vjernosti Pet centar kluba na ukupnu cijenu paketa.

Saznajte više!

Od našeg ljubaznog prodajnog osoblja možete saznati sve o ovoj ekskluzivnoj članskoj ponudi, koja vrijedi samo u Pet centar trgovinama. Pri posjetu trgovini preuzmite letak s popisom kategorija proizvoda uključenih u ponudu za vašeg ljubimca, za lakše snalaženje i pomoć pri kreiranju personaliziranog paketa po mjeri vašeg ljubimca, a stručno osoblje Pet centra će vas rado savjetovati prilikom odabira. Ovdje vam donosimo više informacija i odgovore na neka od čestih pitanja.

Što je paket?

„Paket po mjeri ljubimca“ sastoji se od po jednog proizvoda iz potrebnog broja različitih kategorija ponude s obzirom na vrstu i dob ljubimca: štene, odrasli pas, mačić, odrasla mačka, mali ljubimac (kunić, zamorčić, hrčak, miš, štakor, degu...), ptica, akvarijska ribica ili terarijski ljubimac (kornjača, gušter...). Potreban broj kategorija ponude zastupljenih u pojedinom paketu je 3 za terarijske ljubimce, 5 za akvarijske ljubimce i odrasle mačke, a 7 za mačiće, štence, odrasle pse, male ljubimce i ptice.

Gdje vrijedi ova ponuda?

Ponuda 20% popusta na „Paket po mjeri ljubimca“ vrijedi u svim fizičkim Pet centar trgovinama, za članove Pet centar kluba. Ponuda ne vrijedi u webshopu.

Kako se primjenjuje popust?

Popust na „Paket po mjeri ljubimca“ obračunava se na blagajni trgovine, uz predočenje kartice vjernosti Pet centar kluba i letka s naznakom kategorija za kreirani paket. Popust vrijedi samo na proizvode uključene paket – po jedan proizvod iz pojedine kategorije ponude za određenu vrstu ljubimca, uz uvjet da je u paketu zastupljen potrebni broj kategorija s obzirom na vrstu ljubimca: 3 kategorije za terarijske ljubimce, 5 kategorija za akvarijske ljubimce i odrasle mačke, a 7 kategorija za mačiće, štence, odrasle pse, male ljubimce i ptice. Popust se ne odnosi na akcijske proizvode, promotivna i bonus pakiranja, veterinarske dijete i lijekove koji se izdaju na recept. Popust se ne odnosi na životinje. Popust nije moguće zbrajati s drugim popustima, već se pri kupnji u kojoj kupac koristi i neki drugi popust, na pojedine stavke računa primjenjuje popust koji je veći.

Želim paket za štene

Odaberite po 1 proizvod iz najmanje 7 različitih kategorija asortimana za štence: suha hrana; mokra hrana; poslastice; dodaci prehrani; bezreceptna antiparazitna sredstva; kozmetika (šamponi, maramice, repelenti...); kućice i oprema za kućice; zdjelice, podmetači i putne zdjelice; ogrlice, hamovi i vodilice; adresari; higijenske vrećice i dispenzeri; higijenske prostirke, pelene, gaćice i ulošci; kozmetički pribor (četke, češljevi, trimeri...); kreveti, transportne torbe i dekice (tekstil); plastični ležajevi; transporteri, kavezi i ograde; reflektirajuća sigurnosna oprema; proizvodi za pomoć pri odgoju i korekciji ponašanja; oprema za vožnju psa automobilom; igračke. Iz ponude su izuzeti akcijski proizvodi, promotivna i bonus pakiranja, veterinarske dijete i receptni lijekovi te ove specifične proizvode nije moguće uključiti u paket, odnosno na njih nije moguće ostvariti popust.

Želim paket za odraslog psa

Odaberite po 1 proizvod iz najmanje 7 različitih kategorija asortimana za odrasle pse: suha hrana; mokra hrana; poslastice; dodaci prehrani; bezreceptna antiparazitna sredstva; kozmetika (šamponi, maramice, repelenti...); kućice i oprema za kućice; zdjelice, podmetači i putne zdjelice; ogrlice, hamovi i vodilice; adresari; higijenske vrećice i dispenzeri; higijenske prostirke, pelene, gaćice i ulošci; kozmetički pribor (četke, češljevi, trimeri...); kreveti, transportne torbe i dekice (tekstil); plastični ležajevi; transporteri, kavezi i ograde; reflektirajuća sigurnosna oprema; proizvodi za pomoć pri odgoju i korekciji ponašanja; oprema za vožnju psa automobilom; igračke. Iz ponude su izuzeti akcijski proizvodi, promotivna i bonus pakiranja, veterinarske dijete i receptni lijekovi te ove specifične proizvode nije moguće uključiti u paket, odnosno na njih nije moguće ostvariti popust.

Želim paket za mačića

Odaberite po 1 proizvod iz najmanje 7 različitih kategorija asortimana za mačiće: suha hrana; mokra hrana; poslastice; dodaci prehrani; bezreceptna antiparazitna sredstva; kozmetika (šamponi, maramice, repelenti...); zdjelice, podmetači i putne zdjelice; ogrlice, hamovi i vodilice; adresari; kozmetički pribor (četke, češljevi, trimeri...); kreveti, transportne torbe i dekice (tekstil); transporteri, kavezi i ograde; igračke; grebalice; mačji WC; pijesak za mačke; lopatice za čišćenje mačjeg WC-a. Iz ponude su izuzeti akcijski proizvodi, promotivna i bonus pakiranja, veterinarske dijete i receptni lijekovi te ove specifične proizvode nije moguće uključiti u paket, odnosno na njih nije moguće ostvariti popust.

Želim paket za odraslu mačku

Odaberite po 1 proizvod iz najmanje 5 različitih kategorija asortimana za odrasle mačke: suha hrana; mokra hrana; poslastice; dodaci prehrani; bezreceptna antiparazitna sredstva; kozmetika (šamponi, maramice, repelenti...); zdjelice, podmetači i putne zdjelice; ogrlice, hamovi i vodilice; adresari; kozmetički pribor (četke, češljevi, trimeri...); kreveti, transportne torbe i dekice (tekstil); transporteri, kavezi i ograde; igračke; grebalice; mačji WC; pijesak za mačke; lopatice za čišćenje mačjeg WC-a. Iz ponude su izuzeti akcijski proizvodi, promotivna i bonus pakiranja, veterinarske dijete i receptni lijekovi te ove specifične proizvode nije moguće uključiti u paket, odnosno na njih nije moguće ostvariti popust.

Želim paket za malog ljubimca (kunića, zamorčića, hrčka, miša, štakora, degua...)

Odaberite po 1 proizvod iz najmanje 7 različitih kategorija asortimana za male životinje: hrana; poslastice; sijeno; dodaci prehrani; mineralni blokovi; bezreceptna antiparazitna sredstva; kozmetika (šamponi, maramice...); zdjelice, hranilice i pojilice; ogrlice, hamovi i vodilice; proizvodi za higijenu i njegu krzna; kućice i oprema (ležajevi, gnijezda...); kavezi i ograde; podloga za nastambu (piljevina, slama, pijesak); igračke. Iz ponude su izuzeti akcijski proizvodi, promotivna i bonus pakiranja, veterinarske dijete i receptni lijekovi te ove specifične proizvode nije moguće uključiti u paket, odnosno na njih nije moguće ostvariti popust. Također, popust nije moguće ostvariti na cijenu životinja iz prodajne ponude ljubimaca.

Želim paket za pticu

S obzirom na vrstu i veličinu vaše ptice, odaberite po 1 proizvod iz najmanje 7 različitih kategorija asortimana za ptice: hrana; poslastice; dodaci prehrani; sipina kost; mineralni blokovi; bezreceptna antiparazitna sredstva; proizvodi za higijenu krletki i kontrolu mirisa; zdjelice, hranilice i pojilice; oprema za krletke (kadice, ogledala...); podloge (piljevina, pijesak); gnijezda i materijali za gnijezda; kućice za ptice; krletke, volijere i stalci za ptice; igračke. Iz ponude su izuzeti akcijski proizvodi, promotivna i bonus pakiranja kao i receptni lijekovi te ove specifične proizvode nije moguće uključiti u paket, odnosno na njih nije moguće ostvariti popust. Također, popust nije moguće ostvariti na cijenu ptica iz prodajne ponude ljubimaca.

Želim paket za akvarijske ribice

Odaberite po 1 proizvod iz najmanje 5 različitih kategorija ponude za akvarijske ribe: hrana; dodaci prehrani; filteri (vanjski i unutarnji); pumpe, grijači; rasvjeta; mrežice za akvarij; termometri; pribor za čišćenje i održavanje akvarija; preparati za kondicioniranje vode i testeri; akvariji i postolja; dekoracija; šljunak, pijesak i supstrati. Iz ponude su izuzeti akcijski proizvodi, promotivna i bonus pakiranja kao i receptni lijekovi te ove specifične proizvode nije moguće uključiti u paket, odnosno na njih nije moguće ostvariti popust. Također, popust nije moguće ostvariti na cijenu akvarijskog bilja, beskralješnjaka i ribica iz prodajne ponude ljubimaca.

Želim paket za terarijskog ljubimca (kornjaču, guštera...)

Odaberite po 1 proizvod iz najmanje 3 različite kategorije ponude za terarijske ljubimce: hrana; dodaci prehrani; rasvjeta; zdjelice; termometri; preparati za kondicioniranje vode i testeri; teaririji; dekoracija. Iz ponude su izuzeti akcijski proizvodi, promotivna i bonus pakiranja kao i receptni lijekovi te ove specifične proizvode nije moguće uključiti u paket, odnosno na njih nije moguće ostvariti popust. Također, popust nije moguće ostvariti na cijenu žive hrane i životinje iz prodajne ponude ljubimaca.

Lista želja

Vaša košarica je prazna.

Dodajte proizvode u košaricu

Nastavite kupnju