Odgovara:
Davorka Balantin, dr.vet.med.,
Pet centar Heinzelova 60, Zagreb

P: Koje grickalice, nagradne keksiće biste mi preporučili, a da ne pune analke. Jer sam čula da neke poslastice imaju puno određenih sastojaka koji ubrzavaju punjenje analki. Koje su zdrave poslastice za moju kujicu 1god staru.
Hvala,
Ivana

 O: Budući da mi niste napisali koje ste poslastice davali do sada Vašoj kujici i kojom hranom je hranite, ja ću Vam navesti kvalitetne poslastice koje drži Pet centar.

Dr. Alder's premium poslastice: "Knusper Rolls"- biskvitni keksići s mesnim nadjevom za pse, "Top Snax"- štapići koji dolaze u dva okusa kao piletina i kao govedina, te "Schokodrops" i "Milchdrops" - čokoladna i mliječna poslastica za pse u obliku malih puslica. Svi ti Dr. Alder's proizvodi sadrže vitamine te su bez umjetnih konzervansa i boja i psi ih rado jedu.

Također u ponudi imamo i Bosch dijetne kekse "Goodies" u obliku srca (siromašni mastima), "Biscuit lamb & rice" - keksi u obliku kosti, pogodni za pse s izraženim alergijama i "Cake" - ukusan kolač za pse posebne tvrdoće, pospješuje ugriz psa te ujedno njeguje zube i također je siromašan mastima. Od Bosha bih navela još i "Wuffi's" mini kobasice, idealne kao mali međuobrok, s visokim udjelom peradi.

Eukanuba također ima kekse koji su podijeljeni u nekoliko kategorija, prema starosti psa, fizičkoj aktivnosti i pasmini: " Puppy i Junior", "Adult Small i Medium", "Adult Large", "Senior" i " Restricted Calorie Rewards" - za debele pse, lako probavljive i s manje masti koje neki veterinari preporučuju i kod pasa oboljelih od šećerne bolesti.

U našim Pet Centrima možete naći još mnogo raznih poslastica od različitih proizvođača, stoga Vas pozivam ovom prilikom da nas posjetite i u odabiru idealne poslastice za Vašu kujicu potražite pomoć veterinara.

OZNAKE: