Odgovara:
mr.sc. Ljiljana Vrhovac Uzur, dr. vet. med.,
Pet centar, Drvinje 1, Zagreb

P: Primjetila sam da ste u Pet centru u Drvinju u ponudi dobili novu hranu za pse Anima Barf pa vas molim da napišete nešto o toj hrani, budući da nikad nisam čula za nju. Unaprijed hvala, Tena

O: Anima BARF je duboko smrznuta sirova hrana za pse. Organoleptički, to je mljeveno meso, tamno crvene do tamnosmeđe, a ponekad i smeđe-zelene boje s blagim mirisom bijelog luka. Pakirana je u vakuum vrećice, duboko zamrznuta na temperaturi od -60 stupnjeva Celzijusa. Prije upotrebe je treba otopiti na sobnoj temperaturi.

Anima BARF sadrži goveđe predželuce, rumen (filek, vampi, tripice), goveđe meso glave, grkljane, govedinu 4. kategorije, jetru i kosti. Hrana je obogaćena biljnim sastojcima koji su vrlo poželjan izvor vlaknine te dodacima kao što su bijeli luk, laneno i maslinovo ulje, pivski kvasac itd.

Trajna orijentacija Pet centra je ponuditi kućnim ljubimcima kvalitetan i ukusan obrok. U širokoj paleti naših proizvoda Barf program je našao svoje mjesto upravo zbog nastojanja da se obogati prehrana pasa. Barf se može koristiti kao osnovni ili dopunski obrok.

OZNAKE: