Citat:
Autor: Mala89
Nisam je izgubila! Baba je videla u kucici,nije se pomerala i mislila je da je uginula,ali nije,sl. dan kad sam otisla kod nje videla sam kako me gleda sa njenim okicama iz kucice!
To je slika kad je bio bas mali al sad su porasli malo,i cupav i debeo je kao loptica! BAs mi je krivo sto ne mogu slicice da postavim!
|
Kao prvo izvinjavam se sto dizem temu staru par mjeseci... Al ne mogu da ne izrazim svoje misljenje koliko je to licemjerno, bezobrazno, bezosjecajno, neljudski... Sama pomisao da se dio stenaca baci, samo zato sto nisu imali "srece" pa da budu muski. Ne znam kako se takvi ljudi mogu smatrati ljubiteljima zivotinja... Al ti je vec na njihovu savjest i obraz.
A kao drugo, ova tema mi "smrdi" na nekog ko zeli da privuce paznju na sebe, po meni na veoma bolestan nacin.
ART ANGEL si odgovorila da "
Nisam je izgubila! Baba je videla u kucici,nije se pomerala i mislila je da je uginula,ali nije,sl. dan kad sam otisla kod nje videla sam kako me gleda sa njenim okicama iz kucice!
Ovdje stavljam naglasak na to da si otisla sledeci dan i vidjela kako te gleda okicama. A ako vidimo prvu stranicu ovog topica, vidjet cemo da je razlika u par sati od kako si napisala da je uginula i poruke u kojoj si napisala da je ziva.
Iskreno, nadam se da imas logicno objasnjenje za ovo moje zapazanje, jer ne mogu vjerovati da bi neko bio toliko bolestan da otvara temu za bezveze,a nekim ljudima bude tesko kada procitaju tuznu sudbinu nekog cuke.
Ako grijesim, izvinjavam se